De bouw van Lucardi’s nieuwe hoofdlocatie: een verhaal van loyaliteit en uitdagingen

Al meer dan twee decennia vervullen we met trots de telematica-behoeften van Lucardi. Of het nu gaat om computer-, printer- of cameraverbindingen, of zelfs wifi, wij zijn er om alles te verzorgen.

Een van de uitdagingen waar we altijd mee te maken hebben gehad, zijn de inpaktafels. Deze tafels zijn uitgerust met computers, wifi, printers, labelmakers en zelfs logo-machines. Al deze apparaten vereisen zorgvuldige netwerkbekabeling en voeding, en dat is precies waar wij voor zorgen.

Nu wordt er in Ypenburg een gloednieuwe hoofdlocatie voor Lucardi gebouwd, en daar komen heel wat aansluitingen bij kijken. Zoals gebruikelijk bij bouwprojecten wordt er een hoofdaannemer aangesteld die verantwoordelijk is voor alles. In dit geval is dat Batenburg, die normaal gesproken met een ander bedrijf samenwerkt voor netwerkinstallaties.

Maar Lucardi vertrouwt op ons. Uit loyaliteit en een langdurige relatie waarin alles altijd naar tevredenheid is verlopen, wil Lucardi dat Datro het netwerk aanlegt. En dat is precies wat we doen. We zetten ons in met vastberadenheid en een ‘geen gezeik garantie’ voor de bouwer.

En het resultaat mag er zijn. We voltooien een aanzienlijk project van 700 CAT6A-netwerkaansluitingen binnen de afgesproken tijd en zonder enige problemen. Ons team vertrekt met een gevoel van trots, wetende dat we een uitstekend visitekaartje hebben afgeleverd voor Lucardi.

Onze expertise en kwaliteit hebben geleid tot een lange geschiedenis van loyaliteit van onze klanten. Het is iets waar we trots op mogen zijn en wat ons motiveert om elke dag een beetje beter te worden.

Het bouwbedrijf heeft een vaste partner voor haar netwerkinstallaties. Lucardi gaf echter de voorkeur aan waardoor de gunning naar ons ging.

Lucardi staat klaar om te schitteren met hun nieuwe hoofdkantoor, en wij gaan door met waar we goed in zijn: het bieden van hoogwaardige telematica-oplossingen voor onze klanten.